Σύνδεση


Πρόσφατες Δημοσιεύσεις


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΝΙΚΟΥ

Μετά την εκτόξευση κρουσμάτων στη χώρα μας, αλλά και την εμφάνιση λίγων ( ευτυχώς ) κρουσμάτων στη περιοχή μας, σας γνωστοποιούμε ότι στο σχολείο μας φοιτά μαθητής, που άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊο.

Σας   πληροφορούμε ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεννόηση πάντα με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, με το νοσοκομείο Ιεράπετρας και την Α/βθμια εκπαίδευση. Υπήρξε επικοινωνία και με την οικογένεια του μαθητή , τα άτομα της οποίας έχουν τεθεί σε 14ημερη καραντίνα και ο μαθητής θα επαναλάβει το τεστ για να έρθει σχολείο.

Ως εκ τούτου κρίνουμε απαραίτητη την ακόμα πιο αυστηρή επιτήρηση των μέτρων για αποστάσεις, για την ατομική υγιεινή των παιδιών, για τη μάσκα που από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή και στα διαλείμματα. Για αυτό παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του σχολείου μας, να παρέμβουν συμβουλευτικά στο σπίτι κάνοντας την σχετική συζήτηση στο σπίτι σε ότι αφορά τα μέτρα προστασίας στο σπίτι και στο σχολείο.

Κρίνουμε βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί η αρμονία και να εφαρμοστούν σωστά τα μέτρα, την αποφυγή πανικού, διατηρώντας τη ψυχραιμία όλοι μας και να συνεργαστούμε οικογένεια και σχολείο, έχοντας κοινή γραμμή για την προάσπιση της υγείας των παιδιών μας.

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με γραπτή ανακοίνωση ξανά από την ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Η δ /ντρια

Βουζουνεράκη Ιωάννα

 

Blog KidsandMasks