Σύνδεση


Πρόσφατες Δημοσιεύσεις


Δραστηριότητες

Παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου από το ΣΤ2

Η νέα γενιά του 2ου ΔΣ Ιεράπετρας τηρεί τις παραδόσεις.

 

Το ΣΤ2 και η εκπαιδευτικός του τμήματος κ. Κουτσελάκη Μαρία έδωσαν μια νότα παράδοσης σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, στα μαγαζιά και σε φορείς, τραγουδώντας τα Κάλαντα του Λαζάρου.

 

Μικροί - μεγάλοι το χάρηκαν , χαρίζοντας σε όλους αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια με τα παιδιά.

Μπράβο ΣΤ2. Μια όμορφη πασχαλιάτικη νότα σήμερα στη πόλη μας από τα παιδιά του σχολείου μας.

 

Βίντεο και φωτογραφίες θα βρείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

 

 

 

Μεγάλη διάκριση για το σχολείο μας

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ !

Σύσσωμο το 2ο ΔΣ Ιεράπετρας συγχαίρει και ευχαριστεί τον μαθητή Καλαϊτζάκη Αντώνιο  για την διάκρισή του και βράβευση του στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής, μαθητή του ΣΤ1.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη  και στην εκπαιδευτικό του τμήματος κ. Βίκυ Πιρετζίδου.

"Γιώργο να έχεις πάντα υγεία στη ζωή σου για να πραγματοποιείς τα όνειρά σου, τους στόχους σου και με΄σα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά να διακρίνεσαι"

"Φτάσε όπου δεν μπορείς"- Η δ/ντρια και ο σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΔΣ Ιεράπετρας

 

 

255638853 956092455260188 5323371975505396246 n

 

 

 

Εκπαιδευτική εκδρομή της Ε' ταξης σε δημοπρατηρια της περιοχής μας

70637765 2354868461309054 6119925142320578560 o

??ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ και 2ο Δημοτικο Ιεράπετρας.
??Εκπαιδευτική εκδρομή της Ε' ταξης σε δημοπρατηρια της περιοχής μας.
??Ευχαριστουμε και τα 3 δημοπρατηρια που επισκεφτηκαμε για την αψογη φιλοξενία, την αναλυτική ενημέρωση και ξενάγηση, ηια τα κεράσματα και δωρακια τους. (φρεσκα λαχανικα για τη σαλατουλα μας).
??Μαθαμε για τη διαδικασία παραγωγης και παράδοσης των προϊόντων, για τη διαδικασια δημοπράτησης τους, τις τιμες, τους ηλεκτρονικούς κωδικους που εχει κάθε παραγωγός, τις δυσκολίες του πρωριγενη τομέα της περιοχής μας.
??Η καλύτερη μαθηση ειναι η βιωματική.

 

Πασχαλινά μπισκότα και κουλουράκια από τη Δ τάξη

Την τελευταία εβδομάδα πριν φύγουν τα παιδιά της Δ τάξης για πασχαλινές διακοπές, ξεδίπλωσαν τη δημιουργικότητα τους μέσα από τη δράση της κατασκευής μπισκότων από πασχαλινές συνταγές! Τα παιδιά των τμημάτων Δ1 Δ2 και Δ3 με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους συνέβαλαν στο να γεμίσει το σχολείο μας γλυκές μυρωδιές και... δεν αφήσαν ούτε ψίχουλο!

 

Ημέρα υιοθεσίας 2017 - 2018

     Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η Ημέρα Υιοθεσίας. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 στην αυλή του σχολείου μας, όλοι οι μαθητές τις πρώτης τάξης «υιοθετήθηκαν» από ένα ή περισσότερα παιδιά της έκτης.

     Ο θεσμός της μέρας υιοθεσίας, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σχολείο μας έχει διττό σκοπό. Αφ' ενός τα πρωτάκια μας νιώθουν περισσότερη ασφάλεια στο προαύλιο, γνωρίζοντας πως εκτός από τους δασκάλους μπορούν να απευθυνθούν και σε έναν συμμαθητή τους για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Τα παιδιά της έκτης από την άλλη, έχοντας υπό την προστασία τους ένα πρωτάκι, βιώνουν άμεσα αισθήματα υπευθυνότητας και φροντίδας.

 

1

 

 4

 

 13129