Σύνδεση


Πρόσφατες Δημοσιεύσεις


Νέα - Ανακοινώσεις

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 3/10/2016 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2016 με θέμα «Νοιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και τον φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους» και πραγματοποίησε διάφορες δράσεις με θέμα "Συμμετέχω άρα έχω!". Τα παιδιά μας συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες στην αυλή του σχολείου με πρωτεργάτες τις 2 γυμνάστριες του σχολείου μας κ. Βασαρμίδου Μαρία και Ζαχαριαδάκη Ντίνα και με τη συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών και τμημάτων του σχολείου. Οι δράσεις και τα παιχνίδια  διασκέδασαν τα παιδιά. Στη συνέχεια κάθε τάξη αφιερώσε 2 ώρες για εικαστικές δημιουργίες με την καθοδήγηση της εκπ/κού των Εικαστικών κ. Κλεοπάτρας Χριστοφίδη με θέμα : " Αθλητισμός= Συμμετοχή"
Το τελευταίο δίωρο οι μαθητές παρακολούθησαν ταινία σχετική με το ολυμπιακό ιδεώδες και την φιλία μέσα από τον αθλητισμό. 
Με όλες αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά μας πήραν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και μέσα από την συμμετοχή μας κερδίζουμε τη χαρά της προσπάθειας, της δημιουργίας, της συνεργασίας, της φιλίας, της αλληλοβοήθειας.3 002
3 0013 0053 0203 0243 0263 0273 030

Εσπερίδα "Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός"

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Ομάδα Δράσης Πρόληψης (ΟΔΠ) του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου, την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ιεράπετρας, εσπερίδα με θέμα: «Ενδοσχολική Βία & Εκφοβισμός» την Τετάρτη 27/01/2016 και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας. 

 

Αποχαιρετάμε τη χρονιά

Το 2ο Δημοτικό λίγο πριν τη λήξη της χρονιάς αποχαιρετά τα μαθήματα με διάφορες δράσεις όλη την εβδομάδα. 

Σήμερα το πρώτο δίωρο όλες οι τάξεις παρακολούθησαν παιχνίδια και χορούς από τα μικρά του σχολείου μας.

Μπράβο στα μικρά μας και  στις γυμνάστριες μας για όλα αυτά που παρακολουθήσαμε!!

Στο τέλος η πιο όμορφη εικόνα:  Παιδιά και εκπαιδευτικοί μαζί να χορεύουν και να τραγουδούν.

Και οι δράσεις συνεχίζονται...

 

 

01  02 
 04  05
 06  07
 08  09
10  11 
 k01 k02   k03 k04 

Γονείς στα θρανία

afisa1 

Το ΣΤ1 διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι για τους γονείς του τμήματος την Παρασκευή 5/6/2015 και ώρα 11.30 με 14.00 στο χώρο του σχολείου μας.

Αποχαιρετάμε τη χρονιά πρώτα με τους γονείς μας, τους συνταξιδιώτες μας στο ταξίδι του δημοτικού, της γνώσης, της μάθησης.

 Ένα μικρό ευχαριστώ θέλουμε να πούμε με αυτό το σεμινάριο - αφιερωμένο στους ακούραστους συμπαραστάτες μας...τους γονείς μας....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosklisi-goneis.1