Σύνδεση


Πρόσφατες Δημοσιεύσεις


ΤΠΕ

Λογισμικό Διαδραστικών Πινάκων

 diadrastikos 

 

 

 

   Στις 16/6/2015 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας από το Σχολικό Σύμβουλο της 2ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Λασιθίου κ. Γρηγοράκη Ιωάννη, ημερίδα με θέμα:

 

 

«Αξιοποίηση του διαδραστικού πίνακα με τη χρήση εκπαιδευτικών λογισμικών στο Δημοτικό Σχολείο. Σύγχρονη διδακτική προσέγγιση»

   

Δείτε εδώ την παρουσίαση με θέμα:  

«Λογισμικά Διαδραστικών Πινάκων»

 

 

diadrastikos2

 

 

 

 

 

Οι μαθητές μας συζητούν για το ασφαλές Διαδίκτυο

 

Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου και της δράσης "Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!" του Saferinternet.gr διοργανώθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση όπου οι μαθητές της Ε' και Στ' τάξης ενημερώθηκαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον τρόπο που μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές της Ε' Τάξης οι οποίοι μας παρουσίασαν ένα πλούσιο υλικό από παρουσιάσεις και βίντεο που είχαν προετοιμάσει στο μάθημα Τ.Π.Ε..  

Δείτε το υλικό των μαθητών μας εδώ

 
saferinternet1  

 

Συμβουλές για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο από τους μαθητές του Ε1 και E2

Στα πλαίσια της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015 οι μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2 συμβουλεύουν όλα τα παιδιά για 7 θέματα που αφορούν την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.  Ευχαριστούμε πολύ παιδια!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκέφτομαι...Προσέχω...Προστατεύομαι!

 

Άλλωστε... το Διαδίκτυο δεν είναι και μπακάλικο!

"Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!"

 

embed video plugin powered by Union Development